19 sep 2021

Nu är äntligen fisklistan igång! Detta är alltså en lista med aktuella fiskar som är nya, och som finns i butiken. Men den är fortfarande under uppbyggnad (både utformning, och innehåll). Jag har idag, 19/9-21 fyllt på listan med allt nytt som kommit just denna vecka (V.36), samt en liten bråkdel fisk som även finns i lager. Detta kommer fyllas på så småningom.

Listan är väldigt enkel, och fungerar som följande: alla senast inkommna fiskar hamnar överst i listan, är markerade med en röd text som säger "NY", och hamnar i bokstavsordning. Därefter följer övriga fiskar som just nu finns i butiken, och även dessa hamnar i bokstavsordning. Till varje art lägger jag till eventuell intressant information, t.ex. om arten är vildfångad eller odlad, om det är en särskild storlek eller flera olika storlekar, om det är en specifik avelsvariant eller fångstplats, osv... Och högst upp i listan så står det när listan senast uppdaterades.

Varje art kommer dessutom vara klickbara, för att direkt hamna på googles bildsökning, t.ex. om man hittar en art som man inte känner igen och är nyfiken på att se vad det är. 

Min måsättning är att uppdatera denna lista minst en gång i veckan, framför allt när det gäller de nyinkomna fiskarna. Lagerlistan med fisk kommer också uppdateras, så ofta jag kan. Det kan givetvis förekomma att en art står med på "lagerlistan" som dock hunnit ta slut, så om man vill vara helt säker på att arten verkligen finns kvar går det givetvis bra att maila, PM på messenger eller ringa till butiken. 

Länk till fisklistan finns här: http://nolsakvariehobby.se/fisklistan/

Eller så klickar man helt enkelt på "Fisklistan" i raden med olika klickbara avdelningar inne på hemsidan.

 

Hör gärna av er om ni har några frågor eller funderingar! 

//Hampus