13 sep

Pga. tekniska problem så är fisklistan tillfälligt inte komplett. De arter som står med i listan finns i butiken, men det fattas en stor del av arterna. Det kan ta ett tag innan detta problem är löst... Om ni undrar över någon särskild art så är det bara att höra av sig via mail, messenger eller telefon. ?

Tills vidare får ni kika på ett videoklipp på en väldigt vacker ciklid från västafrika! ?

26 jul

Då var fisklistan uppdaterad med förra veckans nya fiskar, åtminstone majoriteten av dem. Finns alltid några nyheter som jag missar att få med på listan. ??  http://www.nolsakvariehobby.se/fisklistan/

 

Även fyndhörnan är uppdaterad med både nya (begagnade) akvarier samt lite nya sänkta priser på saker som stått en längrde tid i butiken. ?  http://www.nolsakvariehobby.se/page/12/

 

12 jul

Då var äntligen fisklistan uppdaterad igen, med förra och denna veckans (hittills) nya fiskar. Till helgen kommer det lite mer nya roliga grejer, bland annat lite ovanligare Tanganyikaciklider! ?
http://www.nolsakvariehobby.se/fisklistan/

1 jul

Idag är det fredag igen, och inte vilken fredag som helst... Det är exakt 1 år sedan jag fick ta över butiken! ?

Vill passa på att tacka alla er som kommit under året, alla fina ord och roliga stunder! Butiken vore ingenting utan er! ??

Jag passade på att bjuda in en speciell gäst till denna veckas fredagsklipp också...  ?

27 jun

Jag har fått en del frågor gällande akvarier med tanke på höjda priser på bl.a. glas och aluminium, så nu är prislistan på hemsidan uppdaterad. ?

Även nya alternativ (olika "standardmått") samt Optiwhite-akvarier finns nu inlagda med mått och priser.


Om man är intresserad av andra akvarier, t.ex. panoramaakvarier, hörnakvarier eller akvarier med egna mått så går detta också att ordna. Hör av er via mail, eller meddelande på messenger.
http://www.nolsakvariehobby.se/page/8/

21 jun

En liten påminnelse om veckans öppettider. Stängt på midsommarafton och midsommardagen, men istället extraöppet på torsdag den 23/6, kl 13 - 19. ?

 

13 jun

Då var fisklistan uppdaterad med en hel del rolig ny fisk, och även fyndhörnan med en del prylar, bland annat flera olika ytterfilter! ?


http://www.nolsakvariehobby.se/fisklistan/
http://www.nolsakvariehobby.se/page/12/

30 maj

Fisklistan uppdaterad med förra veckans och helgens ny-inkommna fiskar! Även fyndhörnan är uppdaterad med lite nya grejer och justerade priser.  ?

27 maj

Då var det ju fredag igen! ??

 

19 maj

Fisklistan och fyndhörnan uppdaterad med nya grejor! ??